Wie zit er achter dagvers van Nieland?

Ik ben Brenda 32 jaar getrouwd met Maurice, moeder van onze 2 kinderen (5 en 6 jaar) wij wonen in het dorp van Zoetermeer. Ik regel alles van A tot Z rondom dagvers van Nieland. Mijn man is zo lief geweest om een deel van zijn bedrijf (welke al 10jaar in het dorp is gevestigd), beschikbaar te stellen om deze in te richten als winkel waar u tijdens de openingstijden binnen kunt lopen om uw producten te kopen. 

Hoe is dagvers van Nieland ontstaan?

Ik ben (samen met mijn gezin) al een aantal jaar bezig met een gezondere lifestyle en producten zoeken rechtstreeks van de boer, tuinder ect. De streekproducten zijn tenslotte veel smakelijker.

Daarnaast hakt Maurice zijn eigen hout en verkoopt hij daar ook zijn eigen haardhout. Omdat wij zelf kippen hebben maar deze teveel eitjes leggen voor ons 4e zijn wij die ook gaan verkopen samen met het haardhout. Dit begon aan familie, vrienden en op de zaak van Maurice.

Door de corona maatregelen had ik besloten dit (contactloos) te bezorgen bij de mensen. Al snel ontdekte ik dat hier vraag was naar meer vers producten omdat men de deur niet uit kon of mocht en ik besloot te helpen gezien ik op dat moment toch de tijd had. Ik werd hier zelf ook enthousiast van en wist al een hoop streek producten die heerlijk waren en ging dus op verder onderzoek uit. 

Vanaf dat moment ging het razend snel en werd van een tijdelijke dienst een waar bedrijf geboren. Een eigen groente en fruit winkeltje was dus een logische volgende stap.

Doel?

Mijn doel is mensen van gemak te voorzien door de producten te blijven bezorgen. Daarnaast hou ik zelf van de lokale producten en steun ik graag de boeren, telers en tuinders van Nederland door zoveel mogelijk producten uit de buurt in te kopen. Het is fijn terug te horen dat men de (h)eerlijke smaak van de streek producten echt terug proeft, dat was ook wel één van mijn doelen. Ik sta voor goede service, klantvriendelijkheid zoals vroeger en (h)eerlijke producten!